Tel: 0475-43843

Graag willen wij u laten weten wie wij zijn en waar wij voor staan. Golsteijn & Partners, assurantie-adviseurs en financial planning. Maar wij zijn meer dan dat. Wij zijn uw partner in al uw financiële zaken. Voor u persoonlijk, voor uw gezin of voor uw bedrijf. Onafhankelijk, compleet, deskundig en betrouwbaar.

Onafhankelijk

Golsteijn & Partners opereren volstrekt onafhankelijk. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over belangenverstrengelingen. Onze adviezen hebben maar één uitgangspunt: uw financiële situatie zo optimaal mogelijk beheren en dus laten renderen.


Compleet

Onze adviezen staan nooit op zichzelf. Ze maken altijd deel uit van een groter geheel. Een compleet pakket, een totaalplan. Wij beheersen het totale spectrum van diensten op het gebied van financiële planning en kunnen zodoende tot een optimaal samenspel komen. En dat is méér dan de som der delen.


Deskundig en betrouwbaar

Door onze ruime ervaring hebben wij veel expertise in huis. Onze medewerkers hebben elk zo hun eigen specialisme. Verder zijn wij aangesloten bij de Federatie Financiële Planners, waarvan de richtlijnen voor ons bindend zijn. Permanente educatie is een van de belangrijkste pijlers van de FFP. Ook handelen wij volgens de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair, waarin een aantal gedragsregels vastgelegd zijn die wij in acht nemen bij de omgang met onze klanten. Bovendien zijn wij gediplomeerd lid van de Vereniging voor Beleggingsanalisten, hetgeen borg staat voor een beleggingsstrategie op maat. Dit zijn extra zekerheden waar u op kunt bouwen.

ONZE ZINTUIGEN


Met kracht en gevoel in financiële dienstverlening.


ONAFHANKELIJK

COMPLEET

DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

WERKEN MET GEVOEL

LUISTEREND OOR

DUIDELIJKE TAAL